Cum să alegi o ușă bucătărie?

usa bucatarie md

  Modele usi bucatarie Moldova

Ușa de la bucatarie este un element de viața important, deoarece pe langa funcția de zonare, ea previne mirosurile care pot pătrunde în intregul apartament. Atunci când o alegeți, trebuie să înțelegeți mai întâi ce fel de uși puteți instala pentru bucătărie și care dintre ele sunt optime pentru dvs.

    În primul rând, este necesar să țineți cont de faptul că, în cazul în care există copii în casă, ușa ar trebui să asigure siguranța, deoarece bucătăria are cea mai mare cantitate de cuțite, foarfece etc. Ea trebui să asigure un nivel bun de izolare fonică, deoarece la bucătăria nu există niciodată liniște, în special în timpul gătitului. Și unul dintre cele mai importante criterii pe care toți cumpărătorii îl i-au în considerare este aspectul estetic. După ușa oaspeții pot face o concluzie generală despre interierul spațiului.

    Ușile glisante sunt destul de confortabile, ele alunecă ușor, dar nu sunt cea mai bună variantă dacă aveți copii. De asemenea, acest tip nu va oferi un nivel bun de izolare fonică.

    Ușile glisante standarte sunt o opțiune mai sigură. Acestea nu trebuie să le procurați în cazul în care spațiul de bucătărie este limitat, deoarece va trebui să alocați spațiu pentru deschiderea lor. Avantajele acestui tip sunt faptul că aveți posibilitatea să instalați un dispozitiv de blocare, stilou sau alte dispozitive care nu vor fi accesibile pentru copii.

    Un alt criteriu important este materialul, deoarece de el depinde nu doar aspectul bucătăriei, ci și duarata vieții a ușii. Ușile din plastic nu au nici-un dezavantaj, însă depinde totul de calitatea materialului, deoarece temperatura din bucătărie mereu se schimbă, plasticul trebuie să fie de bună calitate și suficient de puternic. Multe mai ecologice și originale sunt considerate ușile din lemn sau sticlă. Atunci când alegeți prima opțiune, este necesar să țineți cont de faptul că lemnul își poate pierde aspectul atractiv de la umiditate și, în timp util, se pot forma defecte și zgârieturi. Pentru a evita acest lucru, trebuie să procurați lemnul acoperit cu lac. Sticla este un material mai original și dacă doriți să ascundeți imaginea a tot ce se întâmplă în spatele ușii, puteți alege diferite texturi mate sau tonifiere. Îngrijirea acestor uși este destul de simpla și nu difera de metoda de îngrijire a ferestrelor.

    Pe această listă de materiale nu se încheie, deoarece imaginația producătorilor este nelimitată. Ușile pot fi, de asemenea fabricate din laminat sau din furnir, dar acestea tipuri sunt mai puțin obișnuite. De asemenea, puteți face o ușă la comandă, atunci cand alegeți două sau mai multe materiale pentru producție.

Cumpără usa bucatarie Chisinau

    Noi am enumerat principalele criterii care trebuie luate în considerare la alegerea unei uși pentru bucătărie, dar acest lucru nu se încheie cu lista, deoarece fiecare caz este individual. Alegerea rămane după dvs!

     

La fel Producem și Instalam:

 

    

 

Автор: Kameleon Md

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!
Call
Viber Viber Messenger Messenger