Rolete exterioare prețuri

Rolete exterioare prețuri Chișinău, Moldova

Rolete exterioare prețuri Chișinău, Moldova

Dacă vă gândiți să instalați rolete exterioare, inseamna ca sunteți interesat de funcțiile roletelor, precum siguranța și protecția de raze solare si, bineînțeles, costul acestora.

Ce reprezinta rolete exterioare?

Rolete reprezinta o constructie de protecție pentru ferestre, care funcționează ca jaluzelele, dar sunt mai fiabile. Rolete exterioare sunt înfășurate pe un cilindru, care pivotează pentru a le coborî sau ridica, fie manual sau cu un motor.

Care sunt prețuri rolete exterioare in Moldova?

Totul depinde de dimensiunea, materialul și functia roletei. De exemplu, rolete exterioare pentru ferestre mai mici, acționate manual, tind să coste mai puțin, în timp ce rolete pentru garaj cu acționare electrică de dimensiuni mai mari vă vor costa mai mult.

 

Pret rolete exterioare poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv:

  1. Interiorul sau exteriorul unei clădiri. Rulourile pot fi instalate atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul clădirii. Acum nu vorbim despre întreaga construcție, ci doar despre cutia în care sunt rulate lamelele.
  2. Funcția roletelor. Rolete îndeplinesc mai multe funcții, protecția ferestrelor, ca fiind o ușa de garaj etc. Pentru fiecare caz, este necesar să alegeți rulouri individual.
  3. Material. Alegerea materialului pentru rolete poate depinde de scopul acestora, ceea ce va afecta costul: rolete din aluminiu și rolete din pvc. Ambele opțiuni sunt bune pentru anumite scopuri, dar vă recomandăm să acordați atenție constructiilor din aluminiu, deoarece acestea sunt mai rezistente la condițiile meteorologice.

Pentru a determina prețuri rolete exterioare, vă oferim consultatie și măsurare gratuita în orice regiune a Moldovei.

Cu drag, compania KAMELEON 

 

Comandați împreuna cu alte produse pentru a primi reducere:

Ferestre Termopan

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Rulouri electrice

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!