rulouri exterioare antiefractie

rulouri exterioare antiefractie

Ce sunt rulouri exterioare antiefractie și de ce sunt capabile?

 

 Rolete antiefractie sunt instalate pe deschiderea care trebuie protejată (ușă sau fereastră). Acestea sunt fabricate din lamele care se deschid și se închid de-a lungul ghidajelor.

 Șinele sunt pe ambele părți și sunt acționate standard de un motor controlat de un comutator sau telecomandă.

Rulouri antiefracție sunt disponibile cu lamele perforate sau transparente. Prin urmare, aceste tipuri sunt adesea folosite pentru a proteja magazinele în care contează nivelul de securitate.

  Aceasta este o soluție puțin mai modernă și mai economică și este adesea utilizată ca înlocuitor pentru panourile de sticlă din centrele comerciale, deoarece este mai ieftină și poate fi ușor ascunsă sub tavan.

 Acest tip de rolete exterioare are mai multe dimensiuni de lamele, deoarece este construit cu profile de blocare orizontală și lamele libere verticale. Rețineți, totuși, că mâinile mici pot pătrunde în găuri și, dacă sticla este spartă, mărfurile din magazin vor fi în pericol.

 Această problemă poate fi rezolvată alegând rulouri exterioare antiefracție complet închise. De asemenea, sunt disponibile într-o versiune transparentă, adică vă permit să priviți în interior!

 

 Ce sunt rolete antiefracție și oare sunt cea mai bună protecție?

Puteți alege rulouri din aluminiu sau policarbonat transparent (dacă doriți transparență). Rulourile sunt utilizate în principal pentru a proteja ușile din fabrici, magazine, depozite etc., unde nimic nu ar trebui să fie vizibil din exterior și unde este necesar un nivel ridicat de securitate.

 

Rolete Exterioare Kameleon Moldova

 Caracteristicile antiefracție ale sistemului KAMELEON sunt confirmate de rezultatele testelor în următoarele domenii: evaluarea rezistenței produsului la sarcini statice; evaluarea rezistenței la sarcini dinamice; evaluarea rezistenței la distrugere folosind un instrument special (fier, ferăstrău, ciocan, mașină de tăiat). Astfel, s-a dovedit că sistemul antiefracție KAMELEON poate rezista la pericole mari.

 

Cu drag, compania KAMELEON

 

La fel Producem și Instalam:

 

Porti 

Porti Culisante     

Porti Sectionale   

Porti Antifoc 

Porti Industriale

Porti Panoramice

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!