Pret usi exterior

Pret usi exterior Moldova

Pret usi exterior Chisinau, Moldova

Cum să o alegi o usa de exterior perfecta? ?

Vă gândiți să cumpărați o ușă nouă? Ușa exterioara va influența prima impresie și atracția inițială a casei dvs., deci este foarte important să faceți o mică cercetare cu privire la ce fel de uși din față avem și să știți ce ar trebui să căutați înainte de a face cumpăraturi.

? Acest ghid vă va ajuta să evaluați tipuri uși exterior în ceea ce privește materialul, eficiența termică, siguranța și, desigur, bugetul, astfel încât să puteți compara modele disponibile și să faceți alegerea potrivită pentru casa dvs.

 

1. Uși exterior PVC Moldova și Chișinău

Deși PVC-ul este, în general, cea mai ieftină alternativă ca fiind o usa de exterior, ușile din plastic sunt materiale de placare care necesită un cadru din lemn sau oțel in interior. Marele avantaj al alegerii astfel de uși este că performanța termică poate fi îmbunătățită prin umplerea golurilor cu materiale izolante.

 

2. Uși exterior din aluminiu sau oțel zincat

nu trebuie să fie mereu vopsite, deoarece ele nu ruginesc, ceea ce explică garanția lor de 20 de ani. De asemenea, puteți veni cu propriul design individual, deoarece avem o gamă largă de culori. Cu toate, aceste beneficii nu sunt ieftine.

 

În plus, față de opțiunile enumerate, există și uși exterior metalice și uși din lemn natural. Prima opțiune este destul de bugetară, dar ușile metalice ieftine pot distruge întregul aspect al casei sau apartamentului dvs.

În timp ce ușile din lemn natural sunt destul de scumpe și adesea nu își recuperează costurile.

 

? Așadar, care ușă să alegi până la urmă? Vă recomandăm să nu căutați de sinestatator ușa de intrare, ci să contactați specialiștii noștri pentru consultatie!

Vă vom ajuta să faceți o alegere corecta și ne vom deplasa la măsurare gratuită în orice regiune a Moldovei!

Cu respect, compania KAMELEON

 

⬇️ Comandați cu alte produse KAMELEON pentru a primi reducere:

Ferestre Termopan

Rolete pentru ferestre

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Glisante Veka Motion

 

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!