Tipuri de acoperiri usi interioare

Tipuri de acoperiri usi interioare

Acoperiri usi interioare. Modele Usi:

Atunci când alegeți ușile interioare, trebuie să aveți grijă nu doar de materialul utilizat pentru fabricarea panoului, ci și de acoperirea care este folosită. Acest factor este foarte important, din cauza că panoul și pante sunt acoperite cu această substanța, iar acoperirea va proteja ușa de umiditate, scăderea temperaturii și va reduce riscul de apariția defectelor. Acest lucru este deosebit de important atunci când se vorbim de ușa din lemn. Toată lumea știe că acestea sunt de obicei acoperite cu lac, dar astăzi vom vorbi despre mai multe varietăți de acoperire.

     Toți cunoaștem despre existența acoperirei cu furnir, dar numai unii știu cum el se numește și pentru ce este folosit. Furniru este o foaie subțire din lemn și repeta textura lemnului. Este folosit în prezența unor specii de lemn ieftine pentru a adăuga ușilor un aspect estetic scump. Este, de asemenea, utilizat pentru acoperirea MDF, deoarece materialul în sine este suficient de economic și cu ajutorul unei plăci de furnir se poate crea impresia de prezența unei uși scumpe din lemn. Învelișul însuși poate fi înlocuit, dar pentru a-și spori durata de viață, este lăcuit și impregnat cu diferite soluții care îl vor proteja în continuare de umiditatea crescută. Dacă apar incidente neplăcute, furnirul este ușor de reparat. Un alt avantaj este că această acoperire nu răspândește mirosuri neplăcute, comparativ cu analogii lui.

     O altă acoperire populară este panoul din spumă eco-polipropilenă, care imită furnirul. Repeta exact textura lui, dar nu poate repeta acelasi model realist de lemn. Principalul său avantaj este costul scăzut, deoarece este mai ieftin decât furnir. În același timp, se descurcă bine cu umiditatea și temperaturile scăzute. Așa cum am menționat mai sus, acest analog poate răspândi un miros neplăcut, mai ales dacă ați achiziționat materiale de calitate slabă. Acesta oferă un nivel bun de siguranță pentru mediu, deoarece nu conține substanțe chimice nocive, cum ar fi clorura.

     Ați auzit vreodată că ușile pot fi acoperite cu plastic? Noi vă spunem că este posibil, și anume vorbim de hârtia din plastic presată, în care se adaugă rășina. Acest material are o forță uimitoare, ce nu se poate spune despre candidații anteriori, însă compoziția sa nu este în întregime ecologică. Această copertă este o descoperire nouă pentru designeri, pentru că are o varietate de culori și texturi, pentru care au câștigat o bună reputație.

     Ultima opțiune este cea mai simplă și cea mai extraordinară - este emaila de polipropilenă. Se aplică la ușă ca vopseaua, dar poate fi utilizată numai pe ușile din lemn. Nu se estompează de soare. Dacă există defecte, puteți să le ascundeți cu ușurință prin vopsirea repetată. Îngrijirea ei este foarte simplă, pentru că poate fi spălată cu un detergent obișnuit.

Comanda usi interior Chisinau:

     Acoperirea pentru ușă trebuie să fie selectată individual, astfel vă sfătuim să transmiteți această întrebare specialiștilor.

 

La fel Producem și Instalam:

 

Rolete 

Rolete Ferestre

Rolete Graj

Rolete Balcon

Rolete Magazine

Rolete Usi

Jaluzele Exterioare

 

Автор: Kameleon Md

 

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!
Call
Viber Viber Messenger Messenger