Rulouri exterioare transparente Moldova

Rulouri exterioare transparente MD

Rulouri exterioare transparente. Comanda rolete in Moldova, Chisinau.

 Unele incaperi necesită rulouri exterioare, care combină un nivel ridicat de securitate și transparență. Rolete transparente KAMELEON sunt utilizate într-o mare varietate de situații, inclusiv spații comerciale, bănci, muzee, expoziții și galerii, unde accesul publicului nu este restricționat și obiectele valoroase trebuie protejate.

 Realizate din benzi orizontale din policarbonat, aceste rulouri transparente sunt extrem de durabile si oferă vizibilitate cristalină atunci când sunt închise, asigurând o transparență de 83% și o transmisie de 92% de lumina zilei. Deoarece sunt rezistente la UV, rulourile exterioare nu-și schimbă culoarea sau ingalbenesc și, de asemenea, își păstrează transparența excepțională timp de mulți ani.

 

De ce alegem rolete transparente? 

 Deoarece creează un efect mai estetic decât rulourile complet solide și permit trecerea luminii pentru a ajuta la iluminarea zonei după întuneric, acest tip de soluție este populara în zonele de conservare din centrul orașului.

 

Ce ne ofera rulouri exterioare transparente?

 

  • Securitate ridicată cu transparență clară
  • Ideale pentru situațiile în care aspectul este important

 

Unde sunt instalate rolete transparente? Orice spațiu în care este necesar un grad ridicat de securitate și o vizibilitate transparentă. Inclusiv:

  • Magazine
  • Bănci
  • Muzee
  • Expoziții
  • Galerii

 

Rolete transparente KAMELEON

 Rolete KAMELEON transparente sunt realizate din legături sintetice din policarbonat. Lamelele sunt construite sub formă de cărămizi, ceea ce le face extrem de sigure. Lamelele păstrează flexibilitatea maximă și se pot îndoaie fără fisurare sau rupere.

 Putem produce rulouri transparente individual, pentru a satisface nevoile specifice sau un sistem standard. Cadrul poate fi vopsit  în orice culoare.

 

 La KAMELEON veți găsi o gamă largă de rulouri, cum ar fi rulouri transparente, rolete perforate, rulouri solide (standarte).

 

Cu drag, compania KAMELEON

 

Comandați împreuna cu alte produse pentru a primi reducere:

Rolete pentru ferestre

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!