Rolete de garaj sau porți secționale?

Rolete de garaj sau porți secționale Moldova

Rolete de garaj / porți secționale Moldova?

Ce să alegem? ?

Securitatea fizică a spațiilor este o prioritate absolută pentru orice garaj și ar trebui să luați în considerare beneficiile unei uși de garaj înainte de a decide pe care să o instalați. Atunci când căutați opțiuni care oferă un nivel ridicat de securitate, trebuie să alegeți adesea între rolete de garaj și porți secționale, ambele având multe avantaje.

 

? Avantajele rolete de garaj Moldova

Rolete exterioare oferă un nivel ridicat de siguranță și sunt proiectate pentru utilizare frecventă. Acest lucru le face potrivite pentru utilizare în zone cu trafic intens.

Rolete de garaj pot fi instalate pentru a oferi funcții suplimentare: rolete de incendiu oferă până la 4 ore de rezistență la foc, iar rolete cu proprietăți izolante previn pierderile de caldura din zonele cu temperatura controlata și minimizează pătrunderea zgomotului de pe stradă.


 

 Avantajele portilor secționale

Ușile secționale funcționează la fel ca rolete de garaj și atunci când sunt deschise, se ridică într-o cutie, dar există modele care sugerează un tip diferit de deschidere.

Porți secționale oferă un nivel ridicat de izolare termică, cu etanșări la marginile exterioare și panouri intermediare. Aceste etanșări ajută, de asemenea, la controlul temperaturii interioare, făcând modelul incredibil de potrivit pentru garajele în care este necesar controlul climei.

 

Datorită opțiunii de panouri transparente pentru, care oferă o vizibilitate bună, porți secționale sunt utilizate în mod regulat în pompieri, depozite de urgență și spații de depozitare.

Nu știm ce concluzie ați făcut pe baza acestui articol, dar vă recomandăm să nu riscați și să contactați specialiștii noștri pentru o consultație gratuita!

 ? Vă vom ajuta să faceți o alegere și ne vom deplasa la măsurare gratuită în orice regiune a Moldova!

Cu drag, compania KAMELEON

 

Comandați împreună cu alte produse KAMELEON pentru a primi reducere:

Ferestre Termopan

Plase insecte

Porti de garaj

Usi Termopan

Usi Glisante Veka Motion

Masurare gratuita
Specialistul nostru se va deplasa la Dvs. și va lua măsurile ca să gasiți solutia perfectă!